Dizajn interijera

Kao dio cjelovite usluge, za naše klijente možemo izraditi projekte interijera za zgrade za koje smo prethodno izradili idejni i glavni projekt, te time upotpuniti vizualni doživljaj zgrade izvana i iznutra.

O usluzi

Sastavni dio arhitektonske struke je i projektiranje interijera.

Projekte interijera izrađujemo i za postojeće stambene i poslovne prostore, kojima je potrebno preuređenje, te pojedinačne prostorije, bez obzira na njihovu veličinu i zahtjevnost za sve klijente kojima je potrebna naša usluga.

Prije izrade projekta po potrebi izlazimo na teren kako bismo premjerili prostor. Ukoliko klijent posjeduje točnu projektnu dokumentaciju i fotografije prostora, izlazak na teren nije neophodan.

Projekt interijera se može izraditi na različitim razinama: 
- Tlocrtno rješenje sa kotama i opisima
- Idejno rješenje sa 3D vizualizacijom
- Izvedbeni projekt, kojem prethodi izrada idejnog rješenja

Prilikom dizajniranja uvažavamo zahtjeve i želje klijenta, bez obzira na trendove, koji se ubrzano mijenjaju. Naše dugogodišnje iskustvo u arhitektonskom projektiranju, te izradi i montaži namještaja, nam omogućava da klijentima već u ranoj fazi projektiranja interijera damo mišljenje o izvedivosti njihove ideje, te savjete o zdravom i funkcionalnom stanovanju i preporuke o razvodu instalacija i pripremnim radovima.

Za sve interijere smo u mogućnosti izraditi ponudu za izradu i montažu namještaja i opreme interijera koji se izrađuju iz pločastih materijala ili masiva drveta.